Verlenging en uitbreiding van onze BNN-erkenning

Onlangs hebben wij een verlenging gekregen van ons BNN-certificaat voor groente en fruit en bewerkte groente en fruit. Daarnaast is ons certificaat uitgebreid met twee nieuwe matrices namelijk thee en specerijen. Het Bundesverband Naturkost Naturwaren (BNN) is een organisatie die de belangen van de biologische sector waarborgt. De kwaliteit van Laboratoria met een BNN-erkenning wordt gewaarborgd door strikte eisen waaraan zij dienen te voldoen. Met de hernieuwde en uitgebreidere scope van onze BNN-erkenning hopen we de biologische sector nog beter van dienst te kunnen zijn.
Ons nieuwe BNN-certificaat kunt u hier vinden.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *