Groen Agro Control wordt Normec Groen Agro Control

Vorig jaar is Groen Agro Control onderdeel geworden van Normec Foodcare. Dit heeft geleid tot een unieke bundeling van expertise op het gebied van kwaliteit, keur en smaak. Op 21 september wordt de volgende stap gezet; dan verandert de naam van Groen Agro Control naar Normec Groen Agro Control.

Wat 27 geleden startte als klein lab, heeft zich ontwikkeld tot een unieke onderneming met geavanceerde laboratoria en onderzoeksfaciliteiten in Nederland en Peru en een uitgebreid internationaal agentennetwerk. Groen Agro Control voert vandaag laboratoriumanalyses uit voor de tuinbouw, AGF-en de levensmiddelenindustrie. Daarnaast richt het bedrijf zich samen met partners op innovatieve onderzoeksprojecten.

Tegelijkertijd is Normec Foodcare de laatste jaren een bekende naam in Nederland en Belgie geworden. Als kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak helpt Normec Foodcare met allerhande vraagstukken en oplossingen op het gebied van o.a. kwaliteit en voedselveiligheid, smaaktesten, QA-automatisering, flexibele inzet van kwaliteitsmanagers en keurmeesters, opleidingen en trainingen, risicomanagement en etiketcontrole.

Jelger de Vriend, Algemeen Directeur van Normec Groen Agro Control:
“De naam Groen Agro Control is zeer bekend in de internationale AGF- en Tuinbouwwereld. Met deze naamsverandering bundelen we op een unieke manier onze krachten met Normec”
“Met onze analyses en projecten zorgen we dat telers en producenten beter kunnen produceren en dat levensmiddelen veiliger zijn om te eten. Niet alleen in Nederland, maar in meer dan 80 landen. Daarmee maken we het verschil in het dagelijks leven van miljoenen mensen, wereldwijd. Dat is de impact van Normec Groen Agro Control. Elke dag”
“Op 21 september gaan wij verder onder de naam Normec Groen Agro Control, maar verder verandert er weinig. Ons hele team blijft met dezelfde passie werken aan het beste resultaat voor onze klanten. Ook onze dienstverlening en het plezierige contact houden we graag bij het oude.
Met veel positieve energie kijken wij daarom uit naar de toekomst”

Vragen?

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit persbericht, neem dan contact op met Julia Castro, Sales & Marketing, of bel +31(0)15 257 25 11