Al meer dan 25 jaar kwaliteit en expertise

Normec Groen Agro Control is in 1995 met veel ambitie gestart. Inmiddels 27 jaar verder zijn we een begrip in de sector en voeren we onze werkzaamheden uit in de keten van plantaardige producten en de voedingsmiddelenindustrie. We hebben door de jaren heen ons dienstenportfolio verbreed en hebben de beschikking over geavanceerde laboratoria en onderzoeksfaciliteiten in Nederland en Peru. Hiermee ondersteunen wij onze klanten in de gehele handelsketen. Onze diensten worden wereldwijd aangeboden door een uitgebreid agentennetwerk.

Hierbij een overzicht van de verschillende diensten en sectoren die Normec Groen Agro Control te bieden heeft.

Vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt het je leuk om ons te komen versterken? Wij zijn momenteel op zoek naar versterkingen voor onze afdelingen.

Bekijk alle vacatures

Nieuws

Patuline onder accreditatie mogelijk

Tijdens de aankomende vrije dagen hebben we verschillende openingstijden. Houd hier rekening mee als u in deze periode monsters wilt verzenden voor analyse.

Bezoek ons op de Greentech in de Rai te Amsterdam

Normec Groen Agro Control, staat dit jaar voor het eerst met een stand op de Greentech in de Rai in Amsterdam. U kunt ons vinden in hal 1, standnummer 653. Wij zien u graag op 13, 14 of 15 juni in Amsterdam!

PFAS onder accreditatie te analyseren

Normec Groen Agro Control is het eerste commerciële laboratorium in Nederland dat PFAS in voedingsmiddelen analyseert onder accreditatie. Deze accreditatie voor PFAS biedt voedingsmiddelenproducenten de mogelijkheid op een makkelijke…

Normec Foodcare organiseert een tweedaagse cursus inzake Listeria.

Wat is Listeria? Heb jij als professional in food te maken met risicomanagement, voedselveiligheid, productkwaliteit, onderzoek of productontwikkeling? Dan is de tweedaagse Cursus Listeria ontwikkeld door Wageningen Academy in samenwerking…

Aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Tijdens de aankomende vrije dagen hebben we verschillende openingstijden. Houd hier rekening mee als u in deze periode monsters wilt verzenden voor analyse.

Fosetyl-Al en Fosforigzuur met LOQ van 0.01 mg/kg

Wij kunnen op verzoek 0.01 mg/kg rapporteren. Voor de biologische sector is dit een issue, want is dit een indicatie van fosfiet gebruik in de teelt, wat niet toegelaten is, of wordt dit door de plant zelf aangemaakt. Biologische MRL is 0.01…