Groen Agro Control beschikt over 3 verschillende laboratoria op 1 locatie. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor zowel chemische (organische en anorganische en microbiologische analyses. Hieronder vind u een lijst met de analyses die wij voor u kunnen uitvoeren. Onze specialisten zijn voordurende bezig met de ontwikkeling van nieuwe analysemethoden. Neem dus contact met ons op voor aanvullende mogelijkheden.
Chemische analyses: residuen van pesticiden
- Amines & Morfoline
- Amitrole
- Benzyladenine
- Bromide
- Chloormequat & Mepiquat
- Diquat & Paraquat
- Dithiocarbamaten
- Ethefon
- Fosetyl-Aluminium & Fosforig zuur
- Gibberilinezuur
- Glyfosaat, Glufosinaat, AMPA
- Guazatine
- Maleine Hydrazide
- Matrine
- Perchloraat & Chloraat
- Pesticiden: multi-residu methode volgens GC-MSMS & LC-MSMS
- Prohexadione
- Quaternaire ammoniumverbindingen DDAC/BAC
- Sulfiet
- Thiourea (ETU & PTU)
Chemische analyses overig:
- 3-MCPD
- Acrylamide
- Hoofd en sporenelementen
- Fluor
- Mycotoxinen
- Nitraat
- Patuline
- Vitamines
- Voedingswaarde volgens BIG 8
- Zware metalen
Microbiologische analyses – voedselveiligheid:
- Aeroob kiemgetal
- Anaeroob kiemgetal
- Alicyclobacillus
- Bacillus cereus
- Campylobacter
- Coliformen
- E. coli
- EHEC (STEC)
- Enterobacteriaceae
- Listeria monocytogenes
- Melkzuurbacteriën
- Salmonella
- Schimmels & Gisten
- Staphylococcus aureus
Diagnostiek van pathogenen die plantenziekten veroorzaken:
Bacteriën
- Agrobacterium
- Clavibacter michiganensis
- Erwinia
- Ralstonia solanacearum
Schimmels
- Fusarium
- Pythium
- Phytophtora
- Verticilium
Virussen
Viroiden:
- Columnea latent viroid (CLVd)
- Potato spindle tuber viroid (PSTVd)
Voor meer informatie over deze analyses of andere analysemethoden neem dan contact met ons op: