Cursussen

Cursussen

Ook in 2018 zullen wij weer cursussen verzorgen voor verschilllende sectoren.

Cursussen AGF & levensmiddelen

CursusDuurData
Masterclass Microbiologie, i.s.m. N&S en InHolland 2 dagen2 en 9 oktober 2018
Masterclass Residuen van Pesticiden, i.s.m. N&S5 middagen 6, 13, 20 en 27 november
en 4 december 2018
Microbiologie voor beginnersEén middag7 maart 2019
Residuen van pesticiden voor beginnersEén middag14 maart 2019
Microbiologie voor beginnersEén middag12 september 2019
Residuen van pesticiden voor beginnersEén middag19 september 2019

Contactpersoon voor de cursussen AGF & levensmiddelen is Michel Witmer 


 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op

    of bel ons: +31 (0)15 257 25 11

Cursussen Akkerbouw

CursusDuurData
Basiscursus bemesting2 middagenn.n.b.

Contactpersonen voor de cursussen Akkerbouw is Joke de Geus.


 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact

   of bel ons: +31 (0)15 257 25 11

Cursussen Brouwerijen

CursusDuurData
Basiscursus Brouwen (Bier & Cider)Eén middagOp aanvraag
Brouwcursus voor gevordenen (Bier & Cider)Twee dagen14 en 21 februari

Contactpersoon voor de cursussen bierbrouwen is Lex de Boer.


 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op

   of bel ons: +31 (0)15 257 25 11

Cursussen Tuinbouw

CursusDuurData
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - TeeltEén middag27 februari
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - HandelEén middag20 februari
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - Handel (maatwerk)Eén middagIn overleg
Hygiëne in de groenteteeltEén middagN.n.b.
Hygiëne in de sierteeltEén middag N.n.b.
Hygiëne training in de zaad - branche (maatwerk)Eén middag In overleg
Nutriënten in de teelt van tomaatEén middag N.n.b.
Nutriënten in de teelt van paprikaEén middag N.n.b.

Contactpersonen voor de cursussen Tuinbouw zijn Ines van Marrewijk en André van der Wurff


 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op

   of bel ons: +31 (0)15 257 25 11

Cursussen AGF & levensmiddelen

CursusDuurData
Masterclass Microbiologie, i.s.m. N&S en InHolland 2 dagen2 en 9 oktober 2018
Masterclass Residuen van Pesticiden, i.s.m. N&S5 middagen 6, 13, 20 en 27 november
en 4 december 2018
Microbiologie voor beginnersEén middag7 maart 2019
Residuen van pesticiden voor beginnersEén middag14 maart 2019
Microbiologie voor beginnersEén middag12 september 2019
Residuen van pesticiden voor beginnersEén middag19 september 2019

Contactpersoon voor de cursussen AGF & levensmiddelen is Michel Witmer 

 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op

  of bel ons: +31 (0)15 257 25 11

Cursussen Akkerbouw

CursusDuurData
Basiscursus bemesting2 middagenn.n.b.

Contactpersoon voor de cursussen Akkerbouw is Joke de Geus

 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op

of bel ons: +31 (0)15 257 25 11

Cursussen Brouwerijen

CursusDuurData
Basiscursus Brouwen (Bier & Cider)Eén middagOp aanvraag
Brouwcursus voor gevordenen (Bier & Cider)Twee dagen14 en 21 februari

Contactpersoon voor de cursussen bierbrouwen is Lex de Boer.

 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op

of bel ons: +31 (0)15 257 25 11

Cursussen Tuinbouw

CursusDuurData
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - TeeltEén middag27 februari
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - HandelEén middag20 februari
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - Handel (maatwerk)Eén middagIn overleg
Hygiëne in de groenteteeltEén middagN.n.b.
Hygiëne in de sierteeltEén middag N.n.b.
Hygiëne training in de zaad - branche (maatwerk)Eén middag In overleg
Nutriënten in de teelt van tomaatEén middag N.n.b.
Nutriënten in de teelt van paprikaEén middag N.n.b.

Contactpersonen voor de cursussen Tuinbouw zijn Ines van Marrewijk en André van der Wurff

 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op via de mail

of bel ons: +31 (0)15 257 25 11