Cursussen

Ook in 2021 zullen wij weer cursussen verzorgen voor verschillende sectoren.

CursusDuurData
Microbiologie voor beginnershalve dag6 oktober 2022
Residuen van pesticiden voor beginnershalve dag24 november 2022
Masterclass Microbiologie, i.s.m. Normec Foodcare 2 hele dagen15 september 2022
Masterclass Residuen van Pesticiden5 middagen 20 oktober 2022

Contactpersoon voor de cursussen AGF & levensmiddelen is Michel Witmer 


 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op

    of bel ons: +31 (0)15 257 25 11

CursusDuurData
Basiscursus bodem en bemesting6 modules van 2 uurjanuari t/m maart 2023
Masterclass bodem en bemesting3 modules van 1 uurjanuari t/m februari 2023

Contactpersonen voor de cursussen Akkerbouw is Joke de Geus.


 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact

   of bel ons: +31 (0)15 257 25 11

CursusDuurData
Basiscursus Brouwen (Bier & Cider)Eén middagOp aanvraag
Brouwcursus voor gevordenen (Bier & Cider)Twee dagenOp aanvraag

Contactpersoon voor de cursussen bierbrouwen is Ard Jan Grimbergen.


 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op

   of bel ons: +31 (0)15 257 25 11

CursusDuurData
Hygiëne ter voorkoming van plantenziektenEén middagIn overleg
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - TeeltEén middagIn overleg
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - HandelEén middagIn overleg
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - Handel (maatwerk)Eén middagIn overleg
Hygiëne in de groenteteeltEén middagN.n.b.
Hygiëne in de sierteeltEén middag N.n.b.
Hygiëne training in de zaad - branche (maatwerk)Eén middag In overleg
Nutriënten in de teelt van tomaat13:30 - 16:30N.n.b.
Nutriënten in de teelt van komkommer13:30-16:30N.n.b.
Nutriënten in de teelt van paprika13:30-16:30N.n.b.

Contactpersonen voor de cursussen Tuinbouw zijn Ines van Marrewijk en André van der Wurff


 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op

   of bel ons: +31 (0)15 257 25 11

CursusDuurData
Microbiologie voor beginnershalve dag6 oktober 2022
Residuen van pesticiden voor beginnershalve dag24 november 2022
Masterclass Microbiologie, i.s.m. Normec Foodcare 2 hele dagen15 september 2022
Masterclass Residuen van Pesticiden5 middagen 20 oktober 2022

Contactpersoon voor de cursussen AGF & levensmiddelen is Michel Witmer 

 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op

  of bel ons: +31 (0)15 257 25 11

CursusDuurData
Basiscursus bodem en bemesting6 modules van 2 uurjanuari t/m maart 2023
Masterclass bodem en bemesting3 modules van 1 uurjanuari t/m februari 2023

Contactpersoon voor de cursussen Akkerbouw is Joke de Geus

 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op

of bel ons: +31 (0)15 257 25 11

CursusDuurData
Basiscursus Brouwen (Bier & Cider)Eén middagOp aanvraag
Brouwcursus voor gevordenen (Bier & Cider)Twee dagenOp aanvraag

Contactpersoon voor de cursussen bierbrouwen is Ard Jan Grimbergen.

 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op

of bel ons: +31 (0)15 257 25 11

CursusDuurData
Hygiëne ter voorkoming van plantenziektenEén middagIn overleg
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - TeeltEén middagIn overleg
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - HandelEén middagIn overleg
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - Handel (maatwerk)Eén middagIn overleg
Hygiëne in de groenteteeltEén middagN.n.b.
Hygiëne in de sierteeltEén middag N.n.b.
Hygiëne training in de zaad - branche (maatwerk)Eén middag In overleg
Nutriënten in de teelt van tomaat13:30 - 16:30N.n.b.
Nutriënten in de teelt van komkommer13:30-16:30N.n.b.
Nutriënten in de teelt van paprika13:30-16:30N.n.b.

Contactpersonen voor de cursussen Tuinbouw zijn Ines van Marrewijk en André van der Wurff.

 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op via de mail

of bel ons: +31 (0)15 257 25 11

Contact

info@agrocontrol.nl

 +31 (0)15 257 25 11

Distributieweg 1, 2645 EG Delfgauw

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:30