Cursussen
Ook in 2021 zullen wij weer cursussen verzorgen voor verschillende sectoren.
Cursussen AGF & levensmiddelen
Cursus | Duur | Data |
---|---|---|
Microbiologie voor beginners | halve dag | Nog te bepalen |
Residuen van pesticiden voor beginners | halve dag | Nog te bepalen |
Masterclass Microbiologie, i.s.m. Normec Foodcare | 2 hele dagen | 14 april & 15 september 2022 |
Masterclass Residuen van Pesticiden | 5 middagen | 17 mei & 20 oktober 2022 |
Contactpersoon voor de cursussen AGF & levensmiddelen is Michel Witmer
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op
of bel ons: +31 (0)15 257 25 11
Cursussen Akkerbouw
Cursus | Duur | Data |
---|---|---|
Basiscursus bodem en bemesting | 6 modules van 2 uur | januari t/m maart 2023 |
Masterclass bodem en bemesting | 3 modules van 1 uur | januari t/m februari 2023 |
Contactpersonen voor de cursussen Akkerbouw is Joke de Geus.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact
of bel ons: +31 (0)15 257 25 11
Cursussen Brouwerijen
Cursus | Duur | Data |
---|---|---|
Basiscursus Brouwen (Bier & Cider) | Eén middag | Op aanvraag |
Brouwcursus voor gevordenen (Bier & Cider) | Twee dagen | Op aanvraag |
Contactpersoon voor de cursussen bierbrouwen is Ard Jan Grimbergen.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op
of bel ons: +31 (0)15 257 25 11
Cursussen Tuinbouw
Cursus | Duur | Data |
---|---|---|
Hygiëne ter voorkoming van plantenziekten | Eén middag | In overleg |
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - Teelt | Eén middag | In overleg |
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - Handel | Eén middag | In overleg |
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - Handel (maatwerk) | Eén middag | In overleg |
Hygiëne in de groenteteelt | Eén middag | N.n.b. |
Hygiëne in de sierteelt | Eén middag | N.n.b. |
Hygiëne training in de zaad - branche (maatwerk) | Eén middag | In overleg |
Nutriënten in de teelt van tomaat | 13:30 - 16:30 | N.n.b. |
Nutriënten in de teelt van komkommer | 13:30-16:30 | N.n.b. |
Nutriënten in de teelt van paprika | 13:30-16:30 | N.n.b. |
Contactpersonen voor de cursussen Tuinbouw zijn Ines van Marrewijk en André van der Wurff
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op
of bel ons: +31 (0)15 257 25 11
Cursussen AGF & levensmiddelen
Cursus | Duur | Data |
---|---|---|
Microbiologie voor beginners | halve dag | Nog te bepalen |
Residuen van pesticiden voor beginners | halve dag | Nog te bepalen |
Masterclass Microbiologie, i.s.m. Normec Foodcare | 2 hele dagen | 14 april & 15 september 2022 |
Masterclass Residuen van Pesticiden | 5 middagen | 17 mei & 20 oktober 2022 |
Contactpersoon voor de cursussen AGF & levensmiddelen is Michel Witmer
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op
of bel ons: +31 (0)15 257 25 11
Cursussen Akkerbouw
Cursus | Duur | Data |
---|---|---|
Basiscursus bodem en bemesting | 6 modules van 2 uur | januari t/m maart 2023 |
Masterclass bodem en bemesting | 3 modules van 1 uur | januari t/m februari 2023 |
Contactpersoon voor de cursussen Akkerbouw is Joke de Geus
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op
of bel ons: +31 (0)15 257 25 11
Cursussen Brouwerijen
Cursus | Duur | Data |
---|---|---|
Basiscursus Brouwen (Bier & Cider) | Eén middag | Op aanvraag |
Brouwcursus voor gevordenen (Bier & Cider) | Twee dagen | Op aanvraag |
Contactpersoon voor de cursussen bierbrouwen is Ard Jan Grimbergen.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op
of bel ons: +31 (0)15 257 25 11
Cursussen Tuinbouw
Cursus | Duur | Data |
---|---|---|
Hygiëne ter voorkoming van plantenziekten | Eén middag | In overleg |
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - Teelt | Eén middag | In overleg |
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - Handel | Eén middag | In overleg |
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - Handel (maatwerk) | Eén middag | In overleg |
Hygiëne in de groenteteelt | Eén middag | N.n.b. |
Hygiëne in de sierteelt | Eén middag | N.n.b. |
Hygiëne training in de zaad - branche (maatwerk) | Eén middag | In overleg |
Nutriënten in de teelt van tomaat | 13:30 - 16:30 | N.n.b. |
Nutriënten in de teelt van komkommer | 13:30-16:30 | N.n.b. |
Nutriënten in de teelt van paprika | 13:30-16:30 | N.n.b. |
Contactpersonen voor de cursussen Tuinbouw zijn Ines van Marrewijk en André van der Wurff.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op via de mail
of bel ons: +31 (0)15 257 25 11