Cursussen

Cursussen

Ook in 2021 zullen wij weer cursussen verzorgen voor verschillende sectoren.

Cursussen AGF & levensmiddelen

CursusDuurData
Microbiologie voor beginnershalve dagNog te bepalen
Residuen van pesticiden voor beginnershalve dagNog te bepalen
Masterclass Microbiologie, i.s.m. Normec Foodcare 2 hele dagen14 april & 15 september 2022
Masterclass Residuen van Pesticiden5 middagen 17 mei & 20 oktober 2022

Contactpersoon voor de cursussen AGF & levensmiddelen is Michel Witmer 


 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op

    of bel ons: +31 (0)15 257 25 11

Cursussen Akkerbouw

CursusDuurData
Basiscursus bodem en bemesting6 modules van 2 uurjanuari t/m maart 2023
Masterclass bodem en bemesting3 modules van 1 uurjanuari t/m februari 2023

Contactpersonen voor de cursussen Akkerbouw is Joke de Geus.


 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact

   of bel ons: +31 (0)15 257 25 11

Cursussen Brouwerijen

CursusDuurData
Basiscursus Brouwen (Bier & Cider)Eén middagOp aanvraag
Brouwcursus voor gevordenen (Bier & Cider)Twee dagenOp aanvraag

Contactpersoon voor de cursussen bierbrouwen is Ard Jan Grimbergen.


 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op

   of bel ons: +31 (0)15 257 25 11

Cursussen Tuinbouw

CursusDuurData
Hygiëne ter voorkoming van plantenziektenEén middagIn overleg
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - TeeltEén middagIn overleg
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - HandelEén middagIn overleg
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - Handel (maatwerk)Eén middagIn overleg
Hygiëne in de groenteteeltEén middagN.n.b.
Hygiëne in de sierteeltEén middag N.n.b.
Hygiëne training in de zaad - branche (maatwerk)Eén middag In overleg
Nutriënten in de teelt van tomaat13:30 - 16:30N.n.b.
Nutriënten in de teelt van komkommer13:30-16:30N.n.b.
Nutriënten in de teelt van paprika13:30-16:30N.n.b.

Contactpersonen voor de cursussen Tuinbouw zijn Ines van Marrewijk en André van der Wurff


 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op

   of bel ons: +31 (0)15 257 25 11

Cursussen AGF & levensmiddelen

CursusDuurData
Microbiologie voor beginnershalve dagNog te bepalen
Residuen van pesticiden voor beginnershalve dagNog te bepalen
Masterclass Microbiologie, i.s.m. Normec Foodcare 2 hele dagen14 april & 15 september 2022
Masterclass Residuen van Pesticiden5 middagen 17 mei & 20 oktober 2022

Contactpersoon voor de cursussen AGF & levensmiddelen is Michel Witmer 

 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op

  of bel ons: +31 (0)15 257 25 11

Cursussen Akkerbouw

CursusDuurData
Basiscursus bodem en bemesting6 modules van 2 uurjanuari t/m maart 2023
Masterclass bodem en bemesting3 modules van 1 uurjanuari t/m februari 2023

Contactpersoon voor de cursussen Akkerbouw is Joke de Geus

 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op

of bel ons: +31 (0)15 257 25 11

Cursussen Brouwerijen

CursusDuurData
Basiscursus Brouwen (Bier & Cider)Eén middagOp aanvraag
Brouwcursus voor gevordenen (Bier & Cider)Twee dagenOp aanvraag

Contactpersoon voor de cursussen bierbrouwen is Ard Jan Grimbergen.

 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op

of bel ons: +31 (0)15 257 25 11

Cursussen Tuinbouw

CursusDuurData
Hygiëne ter voorkoming van plantenziektenEén middagIn overleg
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - TeeltEén middagIn overleg
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - HandelEén middagIn overleg
Residuen van Pesticiden in Sierteelt - Handel (maatwerk)Eén middagIn overleg
Hygiëne in de groenteteeltEén middagN.n.b.
Hygiëne in de sierteeltEén middag N.n.b.
Hygiëne training in de zaad - branche (maatwerk)Eén middag In overleg
Nutriënten in de teelt van tomaat13:30 - 16:30N.n.b.
Nutriënten in de teelt van komkommer13:30-16:30N.n.b.
Nutriënten in de teelt van paprika13:30-16:30N.n.b.

Contactpersonen voor de cursussen Tuinbouw zijn Ines van Marrewijk en André van der Wurff.

 Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op via de mail

of bel ons: +31 (0)15 257 25 11