Bezoek jij Normec Groen Agro Control op de Fruit Logistica 2024?

Van 7 tot 9 februari 2024 staan wij op de beursvloer van Fruit Logistica in Berlijn. De toonaangevende vakbeurs voor de internationale AGF-handel. Zoek jij een betrouwbare partner in de AGF-keten? Normec Foodcare begrijpt de diversiteit en complexiteit van de AGF-sector als geen ander. Of je nou een importeur, exporteur, expediteur, teler, handelsbedrijf of retailer bent, wij hebben de kennis en de middelen om jou te ondersteunen op het gebied van kwaliteitsmanagement, digitalisering en voedselveiligheid! Nieuwsgierig?
Bezoek onze stand A-12 in hal 3.2 van de Messe Berlin

Onbezorgd genieten van hoge kwaliteit
De kwaliteit en beschikbaarheid van groente en fruit schommelen voortdurend. Normec Foodcare helpt je om te zorgen dat de kwaliteit van je producten altijd van het gewenste niveau is. Onze diensten beginnen bij de bron, met bijvoorbeeld uitgebreide controles en analyses op het gebied van gewasbescherming en gaan door tot bij de consument in de supermarkt met onder andere onze AGF kwaliteitsmonitor. Onze kwaliteitskeuring worden uitgevoerd door onze zeer ervaren keurmeesters, maar daarnaast helpen we je ook met digitale registraties, voeren we houdbaarheidstesten uit en bieden we diverse kwaliteitsopleidingen aan. Dankzij onze geavanceerde laboratoria en ervaren experts zorgen wij ervoor dat jouw producten op alle mogelijke manieren aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Waar helpen we je mee?

Normec Foodcare begrijpt het belang van het behouden van kwaliteit. Hierbij een greep uit onze AGF-diensten:

  • Kwaliteitscontrole en detachering van inspecteurs
  • Snelle en volledige digitale registratie van de inspecties
  • Automatische distributie van kwaliteitsinformatie
  • Analyses op microbiologie
  • Residu-analyses van pesticiden en andere contaminanten
  • AGF kwaliteitsmonitor op uiterlijk, smaak en houdbaarheid in de supermarkt
  • Vergelijkend onderzoek van rassen, herkomst en leveranciers
  • Training en opleiding in AGF

Samen de beste kwaliteit leveren?
Een bezoek aan onze stand op Fruit Logistica (A-12 hal 3.2) biedt je de kans om dieper in onze diensten te duiken en direct met onze experts in gesprek te gaan. Ben je niet in de gelegenheid onze stand te bezoeken? Wil je meer weten of heb je hulp nodig? Wij staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en oplossingen op maat te bespreken voor specifieke uitdagingen in de AGF sector. Zodat we samen de beste kwaliteit leveren.