Wij verwelkomen onze nieuwe operationeel directeur

Op 1 juni start Dirk-Jan Hemmelder als Operationeel Directeur bij Groen Agro Control. In deze rol is hij onder meer verantwoordelijk voor de operationele ontwikkeling.

Dirk-Jan heeft meer dan 20 jaar ervaring als directeur van een aantal levensmidelenproducenten, van Eurofins Foodlabs en een internationale exploitant van biovergistingsinstallaties. “Een duurzame en veilige voedselvoorziening voor nu en in de toekomst, daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Groen Agro Control is een mooi bedrijf waar nog veel mogelijkheden zijn. Hier samen met het team invulling aan geven zodat we onze klanten nog beter kunnen bedienen is een prachtige uitdaging”, aldus Dirk-Jan.

Groen Agro Control is een zeer innovatief laboratorium met klanten die tot de top van de internationale AGF- en Tuinbouwwereld behoren. Groen Agro Control heeft vestigingen in Nederland en Peru en een uitgebreid internationaal netwerk van agenten. Daarnaast voert het bedrijf chemische, microbiologische en plantkundige onderzoeksprojecten uit. Hiermee ondersteunt Groen Agro Control haar klanten zodat deze hun wereldwijd toonaangevende positie verder kunnen versterken. Groen Agro Control is onderdeel van Normec Foodcare.